cvbcvbcvbcvb

lørdag 6. november 2010

2 seiere og 1 tap i åpningsrunden

Starten på årets spar serien viser at HHK ikke blir en kasteball i årets serie,  vi har markert oss denne helgen med 2 seiere og noen gode gjennomførte kamper. Spillere har også visst hva som bor i dem, og ikke minst det kollektive spillet med stort tempo i alle spillets faser..

Vi vil takke Helset for et godt arrangemang, og den gode motakelsen denne helga.

På bildet mangler Camilla Kind bendiksen

Helset VS Harstad 31 - 21

Det ble en tøff kamp mot hjemmelaget helset i førts runde, helset er sidet i topp 4 pulja i årets serie, vi kom tildlig bakpå og hjemmelage gikk tilpause med 10 - 14 ledelse, vi var oppe på 17 - 18, men fra her og resten blir vi sene i taklinger, ubesluttsom i angrep og helset klarte og tilrive seg en god avstand på tavla de siste 10 minuttene, sluttresultatet ble 31 - 21

HHK: Tina Coucheron 2 mål, Siri Johansen 6 mål, Camilla Anett Bjørnå 1 mål, Elisif Edvarsen 4 mål, Camilla K. Bendiksen 1 mål, Benedicte Ottestad 4 mål, Mari Kristensen 2 mål, Maylen Fredheim, Siri Bergland, Mariell Wangen, Sunniva Nygård Hanssen

Harstad VS Årstad  31 - 18
I andre Kampen mot Årstad, Årstad med landslagstrener Henning Krøger på benken for jenter 92 laget i Norge, ble det en helt annen match og vi ledet med 11 - 14 til pause og utover i andre omgang satt spillet vårt og vi kunne juble etter seier 18 - 31, her viser jentene godt spill og et kontant forsvar.

HHK: Tina Coucheron 1 mål, Siri Johansen 11 mål, Elisif Edvarsen 11 mål, Camilla K. Bendiksen 4 mål, Benedicte Ottestad 2 mål, Mari Kristensen 2 mål, Maylen Fredheim, Siri Bergland, Mariell Wangen, Sunniva Nygård Hanssen

Tertnes elite VS Harstad 17 - 21

Kampen Mot Tertnes elite i dag startet litt tregt de førts 4 minuttene, og vi kom bakpå med 2 mål, etter dette overtar vi kampen, og kunne gå til pause med en ledelse på 9 - 13, i andre omgang øket vi forspranget til 10 - 17, og etter full tid kunne vi juble etter seier 17 - 21

HHK: Tina Coucheron 4 mål, Siri Johansen 4 mål, Elisif Edvarsen 5 mål, Camilla K. Bendiksen 3 mål, Benedicte Ottestad 4 mål, Mari Kristensen , Maylen Fredheim, Siri Bergland, Mariell Wangen, Sunniva Nygård Hanssen 1 mål.

Camilla Anett Bjørnå ble skadet etter 5 minutt av første kamp, skaden var så alvorlig at hun ikke kunne spille mere denne helga. Hun har vært hos fysioterapaut i dag og vi får se hvor lenge hun er ute.

Dette betyr at vi står med 4 poeng av 6 mulige etter 3 spilte kamper i årets spar serie, vi har 12 kamper igjen og 24 poeng og kjempe om, dette blir spennende..