cvbcvbcvbcvb

mandag 22. november 2010

Vi er best i nord

SITAT fra HT ( Rune Robertsen) : Elisif viste rå skuddskyrke mot Junkeren (Junkeren-Harstad 23-24): Elisif Edvardsen dunket inn seiersmålet mot Junkeren 15 sekunder før slutt søndag

Det er tydelig at spillerne har lyst til å vise at de kan spille skikkelig forsvar nå og det gjorde de til gangs de første minuttene mot Junkeren. Og vi kunne kontre inn 3 scoringer etter solid blokk og et godt ankomstspill....

I etablert Angrep var mer "kom si-kom sa" de første 15 minuttene av kampen hvor de ble misbrukt mange gode avslutningsmuligheter. I tillegg hadde Junkerns keeper en redningsprosent på 60% , hun var som en blekksprut i målet, selv om første halvdel av omgangen var relativt jevn markerte også laget seg kollektivt i forsvar, og Camilla Kind Bendiksen og Ingrid Haukebø hadde god kontroll i midtforsvaret,  at det ble så jevnt som 23 - 24, skal de rutinerte jentene på Junkeren har æren for som spilte taktisk klokt.. i tillegg brenner vi 4 straffekast,  Men på stillingen 23 - 23 og 50 sekunder igjen tok vår yngste spiller Elisif Edvardsen ansvar og dunket ballen i mål fra 13 meter helt opp i keepers høyre hjørne, det var hennes 10 mål i kampen og ble vår toppscorere.

Vi er nå det eneste laget i serien som ikke har tapt.

HHK i Bodø: Maylen Fredheim. Siri Johansen 2 mål, Ingrid Haukebø, Tina Coucheron 2 mål, Elisif Edvardsen 10 mål, Camilla Kind Bendiksen 1 mål, Renate Olsen 2 mål, Elin Westvik 2 mål, Benedicte Ottestad 5 mål