cvbcvbcvbcvb

lørdag 4. desember 2010

Seier, tap og en uavgjort

Spar laget i Presterudhallen i helga fikk med seg 3 poeng hjem til Harstad, vi er litt skuffet over poengfangsten denne helga, da vi var nært å ta med oss alle 6 poengene.
Vår målsetning denne helga var full pott, men vi ligger nå poå 6 plass 5 poeng bak Sarpsborg og Fana som leder, så vi har god kontakt med tetlagene enda.

Storhamar - Harstad 18 - 25
Vi slet i denne kampen med å komme sikkelig igang, og Storhamar kunne gå til pause med en ledelse på 12 - 9, vi ble enige om endel grep i pausen, og kunne i løpet av 4 minutter i 2 omgang se på tavla at vi ledet med 12 - 15, etter 7 minutt av kampen fikk vi Siri Johansen utvist for 3 gang og fikk rødt kort,  vi fikk det første målet mot oss etter 10 minutt spilt av 2 omgang, jentene viser en sikkelig god innsats og kunne juble etter endt omgang med 18 - 25 seier.

HHK i kampen: Maylen Fredheim, Tina Coucherom 3 mål, Siri Johansen 5 mål, Elisif Edvardsen 9 mål, Camilla Kind Bendiksen 1 mål, Karoline Nordmo 1 mål, Mariell Wangen, Benedicte Ottestad 4 mål, Mari Kristensen 2 mål

Harstad - Sarpsborg 23 - 24
Dette er en kamp der vi absolutt burde ha klart å vunnet, lagene vekslet på og føre kampen, i denne kampen vises savnet av vår kantspiller Camilla A. Bjørnå , vi har mange avslutninger fra denne kantposisjon som blir vanskelig for en høyrehendt spiller på denne siden, så vi bommer mye her og inviteter Sarpsborg inn i kampen. I tillegg må vi nok innse at ikke alle hadde en like god dag på jobben ( fl....) men men, det er surt og tape en slik kamp med 1 mål.

HHK i kampen: Maylen Fredheim, Tina Coucherom 2 mål, Siri Johansen 8 mål, Elisif Edvardsen 5 mål, Camilla Kind Bendiksen, Karoline Nordmo 2 mål, Mariell Wangen, Benedicte Ottestad 5 mål, Mari Kristensen 1 mål

Harstad - Utleira 21-21
Vi klarte aldri og komme opp på det nivået vi er kjent for og den tenningen som trenges i dette selskapet, derfor slapp vi Utleira alt for lett til i kampen, og de kunne juble etter en uavgjort kamp mot oss.

HHK i kampen: Maylen Fredheim, Tina Coucherom 3 mål, Siri Johansen 8 mål, Elisif Edvardsen 5 mål, Camilla Kind Bendiksen 2 mål, Karoline Nordmo, Mariell Wangen, Benedicte Ottestad 2 mål, Mari Kristensen 1 mål